Hoppa till innehåll

Matlagare - Kock, 1 år, heltid

Yrkesinriktade utbildningar

Dag, 1400 poäng

Matlagare - Kock

Utbildningen ger dig grundkunskaperna för att efter avslutad utbildning kunna arbeta inom kök på á la carterestaurang, lunchrestaurang, storkök och offentlig måltid. Du får lära dig moderna och traditionella matlagningstekniker för att kunna arbeta i ett modernt restaurangkök.

Utbildningen är 56 veckor, omfattar 1400 poäng och äger rum på Nyköping Strand Utbildningscentrum. Utbildningen innehåller både praktiska och teoretiska moment, med fokus på de praktiska.

Läs mer om utbildningen Kockutbildning

Förkunskapskrav

Grundskolekompetens eller motsvarande i svenska eller svenska som andraspråk.

Ämnes-/kursplan

RLXABR (Länk till extern sida.)

Anmälningskod

KOCKUTBILDNING

Skolform

Gymnasial utbildning

Kurser (11 st)

1 Kursstart

  1. Kursstart 4772483

    Kursstart
    Ansökan stänger
    Kurslängd
    Slutdatum
    Studietakt